Livrare & Retur

  • Pentru comenzi mai mici de 300 RON (TVA inclus) ,  livrare prin curier rapid – taxa livrare: 20.00 RON ; 
  • Livrare GRATUITA pentru comenzile de peste 300 RON (tva inclus).

Livrare in tara

  • Pentru comenzi mai mici de 300 RON, livrare prin curier rapid – taxa livrare: 20.00  RON.
  • Livrare GRATUITA pentru comenzile de peste 300 RON (TVA inclus).

* Tarifele sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 1 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

Returnarea produselor

Returnarea produselor comandate de pe site-ul Stansfield-Fashion.com se poate realiza in termen de maxim 10 zile cf. Ord. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta pe baza unei cereri efectuate in scris. Produsele trebuie sa fie returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate – cu ambalajul intact, cu toate accesoriile si consumabilele si cu o copie dupa factura originala.

Clientii vor suporta taxele de transport pentru returnarea produselor, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Fac exceptie situatiile in care Stansfield-Fashion.com a livrat clientului un produs gresit. In acest caz, Stansfield-Fashion.com va suporta taxele de transport pentru returnarea produsului.

Stansfield-Fashion.com va returna contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnare.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari, urme vizibile de deteriorare.

Scroll To Top
Close
Close

Cos cumparaturi

Close

Shopping cart is empty!

Continue Shopping