MOD DE LIVRARE :

Livrare in Bucuresti

Pentru comenzi in valoare mai mica de 300 RON (inclusiv TVA) , livrare prin curier rapid -taxa livrare: 15.00 RON ; Livrare GRATUITA pentru comenzile in valoare de min 300 RON (inclusiv TVA).

Livrare in tara

Pentru comenzi mai mici de 300 RON (inclusiv TVA), livrare prin curier rapid – taxa livrare: 15.00 RON.

Livrare GRATUITA pentru comenzile in valoare de min 300 RON (inclusiv TVA).

* Tarifele sunt valabile pentru comenzile cu o greutate maxima de 1 kg si pentru orasele aflate in aria de acoperire a serviciului de curierat. Greutatea suplimentara si kilometri exteriori se taxeaza suplimentar, costurile actualizate fiind incluse pe noua factura dupa ce sunt comunicate telefonic clientului.

Returnarea produselor

Returnarea produselor comandate de pe site-ul Stansfield.ro se poate realiza in termen de maxim 10 zile cf. Ord. 130/2000 completata de Legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta pe baza unei cereri efectuate in scris. Produsele trebuie sa fie returnate in aceleasi conditii in care au fost livrate – cu ambalajul intact, cu toate accesoriile si consumabilele si cu o copie dupa factura originala.

Clientii vor suporta taxele de transport pentru returnarea produselor, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Fac exceptie situatiile in care Stansfield.ro a livrat clientului un produs gresit. In acest caz, Stansfield.ro va suporta taxele de transport pentru returnarea produsului.

Stansfield.ro va returna contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data primirii produselor returnare.

Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari, urme vizibile de deteriorare.